Bedrijfsprofiel >wie zijn wij

Klein in omvang, groot in service
Heilema Belastingadviseurs is een zelfstandig administratie- en advieskantoor dat zich vooral richt op het midden- en kleinbedrijf. We zijn weliswaar kleinschalig, maar groot in de manier waarop we de belangen van onze klanten behartigen. De deskundigheid, klantgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid zijn de eigenschappen waar onze klanten ons om waarderen.

Voor wie werken we?
Heilema Belastingadviseurs werkt voor iedereen die wil kunnen rekenen op deskundige ondersteuning en gedegen advies. Een groot aantal eenmanszaken, maatschappen, vof’s en kleinere BV’s maakt gebruik van onze diensten.

Korte lijnen
Wij houden van korte lijnen, direct contact en duidelijke afspraken. U hoeft bij ons niet via de telefoniste en de secretaresse naar uw contactpersoon. U heeft altijd direct diegene aan de telefoon die weet wat er speelt. Met die toegankelijkheid weet u zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Makkelijk bereikbaar
Sinds 1999 zijn we gevestigd in een bedrijfspand aan De Biezen in Papendrecht. Bijna direct gelegen aan de snelweg A15 zijn onze professionals en diensten dus makkelijk bereikbaar.

Klik hier voor een routebeschrijving.

Meer dan 25 jaar ervaring
Heilema Belastingadviseurs levert al meer dan 25 jaar maatwerk in administratieve dienstverlening. Van die ruime ervaring profiteren onze klanten dagelijks.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt daarvoor bellen met 078 - 615 97 37. U kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek of een offerte aanvragen! Uiteraard kunt u ons tijdens kantooruren bezoeken.

heilema

belastingadvies

heilemabelastingadvies

accountant

heilemabedrijfsadvies