Bedrijfsprofiel> Ons team

Mr. Denise Hoebee-Jansen RB
Fiscaal juriste en oprichtster van Heilema Belastingadviseurs
Denise volgde haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven met belastingaangiften, fiscaal advieswerk, arbeidsrecht en cliëntencontacten. Ook uw financiële planning, waarvoor ze een gespecialiseerde opleiding bij de Federatie Financieel Planner volgde, is bij Denise in kundige en veelzijdige handen.
Contact opnemen met Denise? Mail naar denise[at]heilemafiscaal.nl

Antonie Venema RBB
Register Belasting- en Bedrijfsadviseur
Na zijn studie Fiscale Economie specialiseerde Antonie zich in het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen. Ook als controller werpt hij zijn analytische blik nauwgezet op alle aspecten van uw boekhouding. Antonie is lid van het Stichting Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs en heeft veel ervaring opgedaan als adviseur, zodat hij breed inzetbaar is als het gaat om het verzorgen van fiscale en administratieve diensten.
Contact opnemen met Antonie? Mail naar antonie[at]heilemafiscaal.nl

Merel Heilema bc
Belastingconsulent
Als belastingconsulent ondersteunt de ambitieuze Merel u bij de fiscale aspecten van uw onderneming. Ze is breed georiënteerd, beschikt over een gedegen kennis van boekhouden en is afgestudeerd belastingconsulent. Momenteel volgt ze bovendien de opleiding voor Belastingadviseur.
Contact opnemen met Merel? Mail naar merel[at]heilemafiscaal.nl

Petra Zegelaar
Secretaresse
Petra is al sinds 1999 werkzaam voor Heilema Belastingadviseurs. Ze is een collega die alle dossiers kent én ook weer kan vinden! Petra verzorgt de boekhouding voor diverse cliënten, doet de aangiftes BTW en legt de laatste hand aan alle jaarverslagen.
Contact opnemen met Petra? Mail naar petra[at]heilemafiscaal.nl

heilema

 

heilemahet complete team